Rista Måleri i Stallarholmen AB

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar kring det här med att hitta en bra och seriös målare i Strängnäs med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Jag vill tipsa er om det företag som jag och min man valde att vända oss till nu för någon månad sedan, nämligen Rista Måleri i Stallarholmen AB. Rista Måleri i Stallarholmen AB är ett företag som vi fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon valt att vända sig till dem, och som blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått. Vi har tidigare vänt oss till en hel del olika företag som sagts kunna hjälpa oss med måleri hemma hos oss, men tyvärr har dessa företag visat sig vara oseriösa och oprofessionella, vilket är synd. Rista Måleri i Stallarholmen AB kändes direkt pålitligt och seriöst, och vi kände oss därför direkt väldigt bekväma med personalen. De arbetade nämligen väldigt mycket med det här med kundservice, vilket är någonting som både jag och min man verkligen uppskattade. Vi kände oss tack vare detta väldigt trygga och säkra i vårt val utav företag, vilket var väldigt skönt. De såg till att snabbt skapa en bra relation till oss som kunder, och arbetade hela tiden efter våra egna behov, önskemål och förutsättningar för att kunna ge oss det bästa tänkbara resultatet.

De visade sig även vara väldigt duktiga och erfarna när det gäller det här med måleri, och gav oss ett fantastiskt resultat. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Huddinge, Strängnäs eller Södertälje med omnejd att vända er till just Rista Måleri i Stallarholmen AB.