Har du testat på andullationsmassage?

Hej och välkomna tillbaka till mig och min blogg. Idag är det dags för ännu ett inlägg, och jag hoppas att ni kommer njuta av det lika mycket som jag. Nu ska jag berätta för er om en liten annorlunda upplevelse som jag var med om, som sagt var den annorlunda, men det var en väldigt bra upplevelse. Jag gick nämligen på andullationsmassage och det var en av de bästa upplevelserna jag någonsin har fått.

Jag har nämligen väldigt ont i kroppen och det har jag haft nu i två år på grund av en olycka som jag var med om för några år sedan. Det var inget allvarligt så, men eftersom min kropp är ganska skör från början så resulterade det i att min kropp inte ville fungera precis som den har gjort innan. Jag hade inte hört talats om andullationsmassage innan min vän berättade om att hon hade gått på det, så då tänkte jag att jag lika väl kunde testa på det och se om det skulle fungera för mig också. Om jag säger såhär, jag mår väldigt bra i kroppen idag och det känns verkligen som att denna andullationsmassage var bra för mig. Eftersom det inte finns i den staden där jag bor så får jag gå dit igen när jag är hos min vän som rekommenderade detta för mig. Har ni chansen att gå på denna sorts massage tycker jag att ni borde göra det! Nu kommer jag avrunda detta inlägg, så ni får ha det bra så hörs vi om några dagar då jag kommer berätta om en annan rolig grej.