En kvalitativ städfirma

Hej på er alla mina härliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Ni är många som ofta kommenterar med frågor och funderingar kring det här med att hitta en bra städfirma i Kungsbacka. Jag förstår er verkligen, då jag själv tidigare haft problem med att hitta ett företag som jag kan lita på. Jag tänkte idag därför tipsa er om Sankt Pauli Städservice, ett företag som jag själv anlitade för ett tag sedan, när jag var i behov av hemstädning. Jag har som sagt länge letat efter ett professionellt och seriöst städföretag som kunnat hjälpa mig med det som jag behöver, men har tyvärr stött på flera oseriösa företag. Just Sankt Pauli Städservice har verkligen varit till fantastiskt stor hjälp, och har verkligen kunnat ge oss vad vi behöver. Vi flyttade som ni säkert redan har koll på i somras till hus, och då kände vi att det var dags för att skaffa städhjälp, då det helt enkelt inte längre fanns tid eller energi till att städa. Vår vardag består av långa arbetsdagar, och helgerna är egentligen den enda tiden på veckan som vi har tid till att städa, vilket vi inte är så sugna på, då vi hellre vill kunna spendera tid med varandra och hitta på roliga saker. Personalen hos Sankt Pauli Städservice är verkligen helt underbara. Kundservicen är helt fantastisk, och någonting som detta företag verkligen fokuserar på mycket. Vi fick en god relation till personalen redan under det första mötet, och det kändes verkligen tryggt och säkert att anlita Sankt Pauli Städservice som företag.

De är dessutom otroligt professionella när det kommer till städningen, och är alltid noggranna och effektiva när de städar hemma hos oss. Vi kommer alltid hem till ett rent och snyggt hem, och det är så otroligt skönt att ni slippa stressa över att få ihop tid till att städa på egen hand. Jag vill verkligen passa på att rekommendera er läsare som befinner er i Kungsbacka, Kungälv eller Mölndal med omnejd att vända er till Sankt Pauli Städservice. 

Du gillar kanske också...